Oglumunannesiyim Geçtiğimiz cmrtesi günü buzluktan kıyma çıkardım alt kısımda bugüne kadar durdu kokladım koku gelmiyor o kıyma yenir mi sizce yense zehirlenme fln yapar mı buzluktan çıkan et türü kaç günde bitmeli
Bebegimm1 Oglumunannesiyim 1 gun normal dolapta bekletiyorum sizin ki 1 hafta olmus bozulmustur yemeyin sakın
Elifyankii3 Kokmasa bile bakteri üretmiştir. Ben en fazla 3 gün diye biliyorum ama yine yorum yapanlar olur. Ben olsam kullanmazdım
baloglus Bence yemeyin neredeyse bir hafta olmuş. Buzluktan çıkan et hızlı bakteri üretir. Ben geceden çıkarıp aynı gün tüketiyorum.
YorgunAna07 Oglumunannesiyim yanlış olmasın ama benim bildiğim tavuk et vs bunlar çözünmeden yemeklere katılmalı, çözünmesi için dolapta da olsa çözünürjen anında bakteri üretiyor ben bildim bileli donukken tencereye atıyorum hemen,
Gizem_ar Bakteri üretiyor kokmasa bile bence riske atmayın ya aynı gün kullanın ben donuk kullanıyorum çözülmüş acil lazımsa köfte vs kasaptan alıyorum sağlıklı değil cünkü
MyEternalLoveNoyann Oglumunannesiyim baya zaman geçmiş aradan bence tüketmeyin bakteri üretir ben geceden bile çıkarmam sabah çıkarır bikac saat sonra eriyince pişiririm hemen