Fufu17 5 ay 26 günlük bebeğim var. Artık ayaklarim sallamayı kaldıramıyor. Ayaklarımın Her yeri kütür kütür ediyor. Sallamayı acilen bırakmak istiyorum. Siz nasıl bıraktınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Morfrenk Fufu17 instadan Türkan acara bakın, azaltarak pışpış patpat yaparak bıraktım 1 hafta sürdü bırakması, 20 25 günde de pışpışa alıştı
MyEternalLoveNoyann Fufu17 2bucuk aylık oğlum 10gun falan oluyor.odasina alistirdim önce beşikte sallamaya alistirdim ağlasa bile elini tuttum saçını okşadım burdayım annecim hadi uyu diye konuştum ninni söyledim 2 3 gündürde mesela içerde koltukta uyutuyorum gündüzleri emerken zaten gözleri gidiyor hemen yatırıyorum poposuna piş piş yaparak uyuyor özelliklede yüzüstü yatirdigimda daha rahat uyuyor sallamadan bikac gün zorlanirsiniz bence ama çok ağlarsa kucağınıza alıp sakinleştirin sonra tekrar yatırıp devam edin bide ninni çok önemli bence sevdiği sakinlestigi bi ninni varsa onu söyleyin. Bazen sakinlesmiyorum sesimi biraz daha gür çıkararak söylüyorum o zaman susuyor🤣
MerveAlaca67 Fufu17 anne karnındaki ses sağ olsun açıyorum onu artık ayakta sallamıyorum sadece beşikte beş on dk sallıyorum uyuyor şükür
Fufu17 Morfrenk Sallamayı nasil azalttiniz peki. Benimkisi besikte bile sallanmiyor sadece ayak istiyor
Morfrenk Fufu17 10 saniye salladım diyelim, mızırdanana kadar sallamadım sonra yine salladım durdum mızırdanınca başladım. Ritim bozdum sağa sola sallarken 5 saniye öne arkaya salladım. Saçma sapan salladım yani
Pamugunannesi Ocakta 3 yasinda olucak hala salliyorum ayagimda malesef, gece uyaniyor yine ayakta salliyorum cok sknti valla küçük yaşta biraktirdiniz biraktirdinz yoksa uyice alışıp birakmak istemiyorlar
Fufu17 MerveAlaca67 Benimki biraz sinirli bir bebek. Hemen katıla katıla ağlayıveriyor. Bunu da deneyeceğim tesekkur ederim 🙏🏻