Rehoo Bebişlerinize kaç öğün anne sütü kaç öğün ek gıda veriyorsunuz ve neler veriyosunız. ? Benim kızım 9 ay 9 günlük
Yasemin38 Rehoo istediği her zaman anne sütü 3 öğünde ek gıda veriyorum oda isteğine bağlı red ettme durumu olmadıkça çünkü diş dönemindeyiz 😁 10 ay 13 günlüğüz https://resimlink.com/loOE buda neyi hangi ay verebiliriz fikir amaçlı bulunsun istersen
Denizzz88 Rehoo 6 ay 25 günlük 2 kere ek gıda veriyorum buara hasta olduğu için saatleri şaştı ama yinede bi sebze püresi veriyorum bide meyveli muhallebi falan yapıp veriyorum
Rehoo ElmarNarmin benimki 7 kere emiyor gündüz. Kahvaltı öğlen çorba akşamüstü meyve meya yoğurt akşam yemek veya gece maması yapıyoruö
NaimeYilmaz Ek gıda gerekçelerine de buradan göz atabılırsınız 💕 Link: https://ty.gl/y7tr35vbr6 Kısa linki açamayanlar buraya tıklasın 👈
Teemo07 Yasemin38 link için teşekkürler. Çok bilgilendirici olmuş. En azından çevremdekilere gösterebilirim. Daha 8 aylık bebege sadece yemek verecekler neredeyse.
21idil Kozlar bizde 9 ay 18 günlüğünüz ek gıdayı dolu dolu yemiyor bi kaç kaşık alıyor kafasını çeviriyor sizinkiler de öyle mi
Rehoo 21idil benimki kahvaltı öğlen çorba akşamüstü yoğurt veya meyve akşamda yemek yada gece maması emiyor bide 7 kere falan
gulsahhg 21idil maalesef benimde öyleydi şimdiyse hiiiç yemek yemiyor napıcam bilmiyorum zayıflamaya da başladı. Dillerden olabilir mi 9 ay 20 günlüğüz 3 dişi aynı anda çıkardı şimdi dördüncü de patladı
NehirByrm 21idil benim kizimda 9,5 aylik kaşikla verdigim hicbirseyi yemiyor onune koyarsam kendisi gayet guzel yiyor bu bir surec sanirim ince motor beceriside epey artti
Rehoo BuzluKahve benimki kahvaltı öğlen çorba akşamüstü yoğurt veya meyve akşamda yemek yada gece maması emiyor bide 7 kere falan
Eloss11 BuzluKahve Zeynep-almila 7 aydan bitiminden sonra sadece yumurta sarısı verebilirsiniz beyazı ise 1 yaş sonrası çünkü alerjik olabilir
GozdemHilal 10 ay 6 günlük 3 ana , öğün bazen 1 bazen 2 ara öğün yiyor akşam yemeği miktarimiz az oluyor mama da 3 kez veriyorum yatmadan gece ve sabah kalkinca
Rehoo GozdemHilal benimki kahvaltı öğlen çorba akşamüstü yoğurt veya meyve akşamda yemek yada gece maması emiyor bide 7 kere falan
kubusss GozdemHilal mama kaç ml veriyorsunz bi de öğünlerinizde neler oluyor benimki de 10 ay 5 günlük
zeynepbalci Rehoo 7 aylık kızım şu an 5 aylıkken başladık yavaş yavaş 3 öğün veriyorum ama tabi ikişer kaşık ancak yiyor maksat biz sofradayken o da bizden görsün yesin arada da meyve süzgecinde meyve yoğurt biraz bazen de gece yatarken muhallebi ama daha tok tutan bişi bulamadım o ayrı 😁😁😁😔
Sareee11 zeynepbalci benim bebeğimde 7 aylık çok zorlanıyorum yedirmekte yemiyor dışarı atıyor siz nasıl alıştırdınız
nntok Denizzz88 bemm bebeğim 4 aylık meme reddiyle savaşıyorum sütüm de var çok şükür sağıp veriyorum gündüz uykuda alıyor sadece bende bi an önce ek gıdaya geçmek istiyorm nasıl olacak bilmiyorum :(
BurcuBrc Havvakck 9 aylık oluyor yarın ek gıda ile mama almıyor benimki sabah kahvaltısı öğlen mama 3 saat sonra çorba yoğurt akşam meyve püresi ama bu ara pek iştahsız mama da istemiyor dişler geliyor üstten 4 tane