ezgicomert Merhabalar.. Oğlum 9 ay 19 günlük şimdiye kadar eline bişey verip yedirtmedim. Sorum şu ki ne yapmalıyım😄 Yani brokoli haşlayıp vermeyi düşünüyorum ama sizin fikrini nedir bu konuda? ve umarım çok geç kalmış sayılmam bunun için🤨
Vinividiviciii ezgicomert 2 yaşındaki kızıma hep öyle verdim sadece çorbaları kendim yedirdim şuan gayet rahat kendini doyurabiliyyor .9 aylık bi kızzım daha var onara öyle yapıyorum ben şöyle yapıyorum geniş bi örtünün üstüne mama sandalyesini koyup tabağına koyuyorum brokoli ve yoğurt mesela biraz ağzına gidiyo çoğunu yere atıyo ama olsun 😂
Wanderlust ezgicomert verebilirsiniz havuc/kabak/brokoli hepsini yer o sekilde biz 6.ayda eline vererek basladik sizinkisi de suan cok guzel yiyebilecek aylarda. Meyveleri de verebilirsiniz muz/portakal vs eliyle kendisi yiyor 🥰
ezgicomert Wanderlust maşallah maşallah🧿🧿 darısı bizimkinin de başına öyleyse bi deniyim sebzeleri mesela haşlayıp yiyebileceği boyutta önüne koyayım dimi
Wanderlust ezgicomert evet elinde tutabilecegi sertlikte ama damakla ezebilecegi yumusaklikta olsun ben buharda hasliyorum parmak seklinde. Siz de vermeden agzinizda deneyin yumusakligini saglicakla buyutun insallah Kolayliklar dilerim🌸