Gryffindor Oğlum 85 günlük oldu maşallah ben emzirmek için yanıma almasam gece deliksiz uyuyor. Annemler falan uykusunu bölme diyor ama uykusunda ağzını şapırdatıyor bu yüzden susamıştır acıkmıştır sanıyorum. Ne yapsam sizce ? Uyandırmayı bıraksam mı artık
MyEternalLoveNoyann Gryffindor benim oğlum 75gunluk ben kaldirmiyorum geceleri kendisi 5 saat sonra falan kalkıyor aciktigi için memede tekrar uyuya kalıyor zaten hemen uykuya geçiyor tekrardan. 5 6 saat içinde uyaniyorsa sıkıntı olmaz bence kaldırma ama bütün gece boyunca hiç uyanmazsa o zaman belki uyandirabilirsin diye düşünüyorum
Kaderlmc Gryffindor 3 ay 14 günlük kızım şu 1 buçuk aydır hiç uyandırmıyorum kendi kalkıyor acıktığında 1 buçuk aylığa kadar da sarılık tehlikesine kadar 2 saate bir kaldırdım sarılık tehlikesi geçtikten sonra kendi acıktığında ama 4 saati geçirmiyordum şuan kendi ne zaman uyanırsa
Sleepwalker Gryffindor 3 saate bir emzirmen lazim mecbur alacaksin bebegin karni doymazsa kilo da alamaz gece besle uykusunu bolmiyim uyusun uyuyum deme sakin
Smy16 Gryffindor bence uyandırmayın alışsın çünkü ileride bu alışkanlık haline geliyo, acıktıgı için değilde alıştıgı için sürekli uyanıyo, benim oglumda 3 aylık bende hiç uyandırmıyorum ama kendisi 2 3 saatte bi uyanıyo malesef
Gryffindor MyEternalLoveNoyann 6-7 saat sürüyor bir iki kez denedim bekledim. Çok gibi geliyor bana. Uyanınca da aman Allahım nasıl bir açlıkla uyanıyor saldırıyor resmen.
Gryffindor Kaderlmc Artık uyandırmamak daha doğru heralde. Açlığın oluşturabileceği tehlikeler geçti artık sanırım
MyEternalLoveNoyann Gryffindor bence uyandırma ya yinede bı doktoruna sor ama zaten gerçekten çok aciksa uyanır durmaz diye düşünüyorum.
Gryffindor Smy16 Evet onu da düşündüm bu sefer alışacak ve uyandırdığım saatlerde kendisi kalkacak. Gerçi çok huy değiştiriyorlar ya şimdi uyuyor dediğim bebek bir ay sonra uyumayacak belki de
Gryffindor Sleepwalker Ne zamana kadar peki ? Şu an uyandırmaya devam ediyorum hep de ederim benim için sorun değil ama uykusunu bölmek ne zamana kadar sürer onu merak ediyorum
Kaderlmc Gryffindor çoktan 😂 3 aylık olmuş bebeğiniz yani artık açlığı da doyduğunu da bilir yani sağlıklı uyku için uyandırmayın artık kendi uyanır o hem alışırsa sizin içinde ileride sorun olur
Gizem_Teo Gryffindor doktorum 1. Aydan sonra acıktığında kendisi uyanır uyandırma dediğinden itibaren uyandırmıyorum
Sleepwalker Gryffindor Aya girince 4 saate bir uyandir 4. Ayada da 6 saate bir zaten sonra diş cikartacak uyumaz geceleri
Sleepwalker Kaderlmc 3 aylik bebek geceleride beslenmezse kilo alimi nasil olacak 4 5 aylik olunca diş cikaracak zaten kilo verecek benim bildigim 4 yada 5 aydan somra ne zaman kalkarsa o zaman beslemeliyiz simdi cok küçük acligi bilmiyor bence uyku uyumak istiyor gece beslenmesi onemli
Kaderlmc Sleepwalker bende hiç besleme aç bırak demedim zâten 3 aylık olmuş bebek doyduğunda nasıl memeyi bırakıyorsa acıktığında da gayette uyanıyor yani
cemreninnannesii Gryffindor 40tan sonra hiç uyandırmadım kızımda sağ olsun uyumadığı için gerek duymadım 🤪