barbarosunannesi papatyasevdalisiii 27 aylık oğlum daha üç dört ay oldu ogreneli zamanla canım ben de çok uğraşmıştim.dudagini degdiriyordu ama büyüdükçe sanırım öpmenin ne olduğunu anladı uyguluyor .
Merve-miray papatyasevdalisiii Valla bende hatırlamıyorum 😂😂 14/15 aylıktı sanırım. Öpücük attı daha sonra babasını beni öpmeye başladı 😍😍
bikerem papatyasevdalisiii aman ogrenmese de olur😁 cunku tuttugunu opuyor sapur supur,bu kitap ayna insan hayvan eşya farketmiyor,yaliyor resmen. 14 aylik olmak uzere ama epeydir öpüyor
Miniknur Biz çok öpüyorduk valla küçüklüğünden beri. Alıştı şimdi kendi öpüyor 14 aylık:) dünyanın en güzel duygusu
bikerem papatyasevdalisiii siz opucuk atip dudak hareketlerinizi taklit etmesini saglayabilirsiniz aslinda,illa ogrenir de biraz da mizac meselesi.
papatyasevdalisiii bikerem galiba bizimkinin mizacına ters hep çok özenirim şöle annesini öpen bebişlere 😊
aylaamayorgun papatyasevdalisiii benim kız 4 aylıkken açık ağzını getirip yanaklarıma değdiriyordu. Limdi 8 atlık ben onu öpünce o da ağzı kapalı bi şekilde dudaklarını sürüyor yüzüme. Alıcı kuşum o benim sevgi gösterisine bayılıyo 🤤❤️
Pares papatyasevdalisiii 19 aylığız benim oğlumda asla öpmüyo öpücük ver oğlum anneye diyorum yanağımdan makas alır öpücük deyince, pandemi çocuğu işte 😄