S_x_w Umay3840 mama ısıtılmıyor malesef ve 1 saati geçtiyse içirilmiyor..kutusunda da yazar..kalan mamayı döküyorum mecburen
GiybetReis Umay3840 1 saati gecınce çöp oluyor. İlk yaptıgınızda tadına bakın bir de 1 saat gectıkten sonra. Çok ekşiyor. Kutuların üzerinde de yazıyor. 1 saat içinde tüketilmeli diye. Direk çöp yani malesef..
2cocukannesikizimveoglum Umay3840 1saat icinde icmek isterse benmari usulu isitirim ocakda degil amma
zeynepbali04 2 saat içerisinde içmediyse döküyorum ama içerse de bir kabın içine sıcak su koyup boberonuda içerisine bırakıyorum ılık olunca veriyorum tekrar
Medusafer Umay3840 yarım saat içinde icmediyse çok döküyorum kutusunda 1 saat diyor ama riske atmıyorum
Annis-ogul Umay3840 hyr cnm kesinlikle ısıtılmaz. En kotu biberon içinde kalır altına sicak su koyarsınız bi kase içinde isinir ama bunun bi degeri kalmıyor ikinci isitmada doktorlar onermiyor ama iki saat içinde zarari da olmaz diyor
AlinUmay Asla ısıtılmaz cunku mamalar sterilize değildir. İcirilecegi zaman yapılıp içirilmeli içmediği de dökülmelidir
Mom544154 Umay3840 mama kutusunun arkasını okuyun. Mama tekrar ısıtılmaz içmezse yarım saat süresi var sonra çöp
Hazal_170721 Umay3840 2 saat olursa döküyorum ama sıcak tutabilmek için biberonun altına kiraz çekirdeği yastıklarını ısıtıp koyuyorum gaz dönemimiz bittiği için kiraz çekirdeği yastığı bu şekilde hala fayda sağlıyor ☺️