Merve_Mila Bebeğime mama olarak bebelac veriyorum fakat artan zamlardan onlarda nasibini aldı. Bebivita kullanmayı düşündüm ama emin olamadım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi ?
kufkedisi Merve_Mila bunu her bebivita postuna yazarım kızım 2. Aydan itibaren sma kullandı 4 buçuk aylıkken bebelac a geçtik 7 aylık falandı sanırım bebivita deneyeyim dedim ve aşırı aşırı kabız yaptı çocuk kanaya kanaya yaptı kakasını resmen kimseye önermiyorum ya çok üzülmüştüm 😒
Serapo Merve_Mila ben aptamil veriyordum çok zamlaninca bebelac almaya başladım gold değil sadece bebelac 900 gr 85 tl .. yemek yese onuda almam da …..
serebro Merve_Mila bebeğim anne sütü alıyor, bir dönem destek amaçlı (ise başlayacağım diye) bebevita aldım ishal oldu çok kotu 3 günde 20 kez neredeyse. Tahlilleri temiz cikmisti ben mamadan suphelendim bir daha da vermedim attım çöpe
Merve_Mila Serapo Ben gold verıyodum sonra normale gectım bı kac yerde yorum gorunce bebivita aklıma takıldı
kucukprensinannesi Merve_Mila hayır aksine bebevitada hiç öyle Bi sorun yaşamadım kabızlık hiç yaşamadım