Ayseal Kızlar 5 ay 5 günlük bi oğlum var geceleri çok sık kalkardı ama son 2 haftadır saat başı uyanıyor atak haftası dedim atak haftası bitti gündüzde çok zor uyuyor ve yerine koyduktan 5dk sonra uyanıyor neden böyle yapıyor olabilir çok yoruldum inanın
Karenn Ayseal Atak haftasinin ne zaman baslayip ne zaman bittigi belli olmuyor bazen bebekler bir hafta once ya da sonra yasayabiliyor. Bebektir uyum saglamaya calisiyodur olabilir gecicek nasilsa bebeginize yardimci olmaya calisin siz 💗
Pinarmete Ayseal canim benimde 5 ay 25 günlük beşinci aya girince dedigin gibi saat başı kalkmaya başladı halen öyle hatta şimdi bide ağlayarak uyanıyor zor sakinlestiriyorum niye böyleler bilmiyorum
Ipekoz Ayseal 8 aylık bebem her saat uyanıyordu şimdi 2-3 saatte bir uyanıyor gece beslemesini azaltmanızı öneririm her uayndığında meme vdya amma vermeyin
Dfn_123 Benim bebeğim de 4aylik olucak bı kaç gün sonra 1aya yakın saat başı kalkıyor emziriyorum iki dk geçmeden tekrar yatıyor bütün gece böyle geçiyor sabaha kadar bende çok yoruldum artık umarım geçici bir durumdur
Adar_-mommy Ayseal benimde bebeğim doğduğundan beri öyle 3 aylık şu an hala besige bırakmamla uyanması bir oluyor bezmiş durumdayım
Ayseal Adar_-mommy çok zor bi durum hiç bi işe yetişemiyorum kendime zmaan ayıramıyorum sağlıklı olsunlarda elbet geçecektir bu günler de
Ipekoz Ayseal vazgeçirmek çok zor oluyor sonra 🤦🏻♀️ 3 saatte bir beslemeniz yeterli sanırım. Büyüdükçe tamamen kes ek gerekiyormuş