Ilaydae Kızlar cok acil bebeğimi tek göğsümde 15 dk emzirmiştim eşime mama yap dedim 60 cc yapıp vermiş yani fazla vermiş cocuga şimdi uyanmıyor uykusu ağır oynuyorum cocukla genede uykusunu bölmüyor daha 14 günlük cok tedirgin oldum bişey olmuşmudur
SerraSeyda Ilaydae benim.kizim da fazla yiyordu hatta bende çatlar diye korkuyordum doktora sorduğumda hiç bişe olmaz en fazla kusar demişti. Sizde de bir sıkıntı olmaz umarım bebek doğduğu için uyanmıyordur.
Ardenngizem Ilaydae hic korkma benim oglum dogdugu gunden 2 ayina kadar 90 cc iciyodu bazen 120 veriyodum bebek istemezse kusar. Yeni dogan bebekler hep uyku halinde olur
NukleerBaslikliKiz Ilaydae Canım korkma yeni doğan bebekler çok uyur ve zor uyanır sarılık olmaması için iki saatte bi zorla uyandırıp besle
Ilaydae SerraSeyda çok korkuyorum ya eli kolunu oynatıyorum sanki güç yok napsam kalkmıyo bi gözünü açıyo hemen geri uyuyo
28arden Ilaydae benimkide öyle bişey yemişti telaş yapmayın bebek açlıktan içmiştir zaten fazla gelse kusar bana doktor öyle demişti sıkıntı yapmayın karnı tok oldumu yatar 😊 kuzum
SerraSeyda Ilaydae yenidoğan bebekler çok fazla uyur günde 20 saate kadar uyumaları normal kabul edilir diye biliyorum sizzi yanlış yönlendirmek istemem
Mommqueen Ilaydae yok bacım korkma bebek demekki guzel doymuş rahat yatıyor fazla da değil bence 60 cc benim oğlumda o civarda içiyordu hatta 2 haftalıkken muaynede doktorumuz 90 cc vereblirsn uzun süreli uyuması için dedi
Bebegimm1 Ilaydae siz 2 saatte bir besleyin 60 cc normal eger fazlaligi kusarsa miktarini ona gore ayarlayip verirsiniz yeni dogan bebekler genelde uyur uyandirmasi zordur.karni toksa alti temizse gazi yoksa uyusun beslenmesi için en fazla 2 saatte bir kaldirip besleyin
Elifnuronuk Çok fazla yemek yersin sonra uykun gelir ayağa kalkcak halin olmaz yemeğin ağırlığıyla uykuya dalarsın ya işte öyle olmuştur korkma anne sütü çok uyutmaz ama mama ağırlık verir ve uyutur