Fundaesila Emzirirken sigara içiyor musunuz ben içmek istemiyorum ama bı türlü hamileligimdede bırakamadım hala bırakamadım hamileliğimde 2 3 gecmiyordum şimdide günde 5 6 anca nasıl birakicam bı akıl verin
[silindi] Fundaesila ne yazık ki içtim içiyorum. Balkonda içip üstümü değiştiriyorum ama illaki alıyordur kokuyu ağız bakım suyunile gargara yapıyorum bi zararı olmadj şükür oğlumda ama keşke bıraksak
Nesya Fundaesila hamile olduğumu öğrendiğim zaman kola sigara cips tarzi seyleri bıraktım. Doğumdan sonra bebegim 3 aylikti sigara icmeye başladım gunde 3 tane falan iciyorum ama bebeğim gece uykusuna gecince aksmdn bi 5.6 tane iciyorum herlde
nlyoya Fundaesila vicdan yaparak bıracaksın. Ben hamilelikte hiç içmedim. Vicdan yaptm ya benim yüzümden birşey olursa diye.
[silindi] Fundaesila ne yazık ki.esimin ailesinden dolayi cok fazla sıkıntım oldu 1 senedir görüşmüyoruz amanozamanlar da malesef baya içtim adet belirtmeyim 😓
Reckless Arkadaşlar bi zararı olmadı olurmu yaa. Tabiki zararı var da şimdi çıkcak değil ortayabebek kalkıp bi dal isteyecek değil sizden 🤦 İleriki yaşamını astım bronşit riskini sütünüzün kalitesini herşeyi etkiliyor
[silindi] Deletedmom4440 suan 2 yi geçmiyorum ailesel sorunlardan çoğaldı ama şükür ki şuan 2 haftasonu esim evde olduğunda bazen 3 4 oluyor .bende çok istiyorum hatta champix deneyim diyorum belki yeni yıl yeni kararlar olur
sarmaliklahana Ben 8 sene içtim ki son 1 sene iş stresinden abartmışım. Hamileliğimi 6.haftasında bir anda kestim bıraktım. 2.5 aylık kızım var hala içmiyorum. İnşallah bir daha başlamam 😔🥴🙏