Anne888 Kızlar doğum yapalı 3 ay oluyor ve 1 kere adet gördüm ama bu sırada cezarette doğum kontrol hapını içtim ve bıraktım kullanmıyorum şuan adetim geçikeli 12 gün oluyor normal mi ya yoksa hamile miyiiim 😮😮
46Seyma46 Anne888 Doğum sonrası 6 ay 1 yıla kadar adet düzensizliği gayet normaldir ama siz yine de bir yapın içiniz rahatlasın
Elifyor Anne888 Yeni doğum yapmışınız. Adetiniz henüz düzene oturmamıştır olabilir gecikmesi ama tabi yine belli de olmaz aklınızda şüphe kalmasın test yapın hamileyseniz bu kadar süre sonra hemen çıkar zaten diye düşünüyorum 😊 Allah gönlünüze Göre versin 🙏
1kucuk_ask Yok yok normal daha kanaman duzene gırmedıgı ıcın bı olucaksın bo durucak sonra aynı ay 2 kez olucaksın falan boyle 1 senede topluyo kendını meraklanma
Honey_mom Beni anlattın 🤣🤣 Test yap canım kimse bilemez benim de 14 gğn geçikti üç kere test yaptım hepsi negatif. Doğumdan sonra 18 aya kadar düzensizlik olabiliyormuş diye duydum 1 ay olup 2 ay olmayıp sürekli tekrarlayanlar falan da oluyormuş🙇🏻♀️
Aselayliz Olabilirsin bence bi test yapmanda fayda var benım ablam 3 aylıktı oğlu hamile kaldı keza bende de 7 aylıktı hamile kaldım yanı olabilir sen bi test al ve ya sende rahat et bence hemşirede yapmamış olursun hem için rahatlar nasıl duygular bilirim