Tugbadeniz1 Bebeğim 5 ay 4 günlük göz teması en fazla 30 saniye kuruyor daha çok etraftaki eşyalara bakıyor bu normalmi sizce mesela kucağımda daha az göz teması kuruyor yattığı yerde konuşunca bakıyor gülüyor ama uzun süre değil 30 40 saniye
bebeksibiriyim Tugbadeniz1 canım gayet normal daha ne yapsın ☺️ keşfediyor şu an seni de biliyor izler izler durur her şeyi benimki 7.5 aylık hala fazla göz teması kurmaz bir kaç saniye yani daha çok nerde ne var nerden ne ses geldi o ne bu ne şu ne bakışları var😁
Prensesbella Tugbadeniz1 gayet normal benim bebeğime aynı ve sürekli etraf ilgisini çekiyor öyle bireyler arıyor yerlerde ama herşeyden çok güzel bakıyor.
Yesillimon Tugbadeniz1 Kız daha nasil baksın yavrucak😀simdi kesif dönemi yani öyle dakikalarca göz temasi kuramaz ki
Asyadila Tugbadeniz1 merhaba düzeldi mi benim kızımda 4,5 aylık göz teması çok az kuruyor sadece uzandığı yerden bakıyor gülüyor
Tugbadeniz1 bebeksibiriyim aynen aynen öyle bakışlara sahip en fazla 30 saniye bakar güler bana daha sonra hemen donuyor
Tugbadeniz1 Yesillimon ay ne bileyim bir tanidigin çocuğu öyle dakikalarca baka kalıyor bizimki etrafi inceleyince şaşırdım kaldim