Asyatosunannesi Kızlar 2. Ay aşısında ateş olmadı huzursuzluk oldu yarın 4. Ay aşımız var nasıl yapılıyor bizi neler bekliyor ne yapmam lazım biraz gözümü korkuttular da🥺
Asilbebis Asyatosunannesi bizde ateş olmadı sadece biraz halsizlik oldu o kadar. Akşama kadar uyumuştu
ZeynepYonca Asyatosunannesi bizde herhangi bir sıkıntı olmadı ateş huzursuzluk falan hatta dün 6. Ay aşısı oldu yine bir sıkıntısı olmadı.
Karenn Asyatosunannesi Korkmayin biz de yarin 6 ay asisi olucaz ins hasta olmadan atlatir bebislerimiz. 4. Ay da asinin aksamina iki bacagina da dokundurmamisti benim kizim bi de hafif atesi cikti bir iki gun surdu gecti huzursuzlugu
Honey_mom Korkma canım aynı bende sizin gibiydim cok korktum Sadece keyifsizdi ateşi çıktı birkere calpol verdim iyi geldi yoksa korkulcak bişey değil 🌸
Asyatosunannesi Honey_mom inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz ilk bebek olunca çok pimpirikli oluyoruz tecrübesizlik işte 🤦♀️
Honey_mom Asyatosunannesi öyle canım benimde ilk bende hep takip ediyorum insanlar cok farklı şeyler yazıyor bizde haliyle korkmaya başlıyoruz ama iyi düşünelim iyi olsun 🥰
Asyatosunannesi Angelangelll yapılmadı kuşum bize kızım hastahanede yatıp çıktı ve hava ve şurup kullanınca yapmadılar