Fundaesila Normal doğumdan sonra ne zaman adet oldunuz 3 aylığız ve daha olmadim karnımın sisiligi ayrı dert sinir stresi ayrı dert bunun için varmı önerisi olan
Cnr060621 Fundaesila 40 ım çıkar çıkmaz oldum , sonrasında eski düzenimde gibi her ay gününde oldum , 6 ay oldu 6 aydır oluyorum yani , ilk aylar azar azar oldu şu an normal
dorukannem-18 Fundaesila Doğumdan sonra her iki oğlumda da hemen regl oldum fakat bir ay geçti olmadım 🤔
Fundaesila fatma_erva ana olmak zor 😅😅 valla şişliği olmasan belki aramam ama şişliği sanki hiç doğum yapmamış gibi insan psikolojikmen çöküyor ama evlat kokusu yeter dimi
fatma_erva Fundaesila Ya tabi ki de kokusu yeter 🥰 benim göbek de kaldı öyle nasıl gidecek bilmem🤦♀️🤦♀️
fatma_erva Fundaesila Valla doğuma 62 ile girdim 52 ye düştüm şuan da 50 kiloyum ama doğum göbeği gitmedi malesef korse takmadım sanırım ondan kaldı 🤦♀️ sanki tekrardan hamile gibi hissediyorum karnımın şişliğini görünce 😂
Fundaesila fatma_erva ben napayım ya 68 hamile kaldım 84 doğuma girdim 72 yim suan sözde doğumdan sonra hemen spora yazılıp eritiyordum ben daha yeme peşindeyim hominigirtlak 😅😅
fatma_erva Fundaesila hahaha 😂😂 emziriyorsaniz ondan hominigiirtlk yiyosunzdur😂 çünkü benim boğazım da durmuyor hiç şuan bile yiyorum birşeyler ama işte benim kilo da göbege gidiyor herhalde 😂😂
fatma_erva Fundaesila insAllaj ınsallah . Bebek uyudu çok oldu ben hala ayakta 🤦♀️ niye uyumuosam buraya bi giriyorum cikamiyorum😂
edaninannesii Fundaesila 7 ay sonra oldum ekim de oldum adet kasımın 18 inde olmam gerekirken olmadım
fatma_erva Fundaesila Bebisler uyurken bizde uyuyup dinlenelim en iyisi 🥰 size iyi geceler diliyorum bebeğinizle beraber 🥰😊