yarencaca kızlar karnı vucuduna göre büyük herkes gaz diyor ama bilemedim doktora gidiyorum şuan ve morelim cok bozuldu varmı bu durumu yaşayan? geçermi? 26 günlük bebeğim
Kuzeybabyy yarencaca ilk zamanlar öyle oluyor bebeklern göbekleri bende farkedip korkmuştum ama bir problem olmuyor 🙃
Birdenizhikayesi yarencaca çocuk doktorumuz yeni doğan bebeklerin karnı kurbağa gibi olur demişti korkmana gerek yok
aysenurkn yarencaca evet bebegimde de böyleydi sanirim. Ama biz öyle bi rahatsızlık falan diye düşünmemistik. Gazi cok oldugu icin oyle duruyor. 3. Ay doldugu gun gaz diye bisey kalmamisti allahtan 😂
yarencaca karnı böyle bu arada bir bakın lütfen kilosu düşük ve erken doğdu oğlum https://imgyukle.com/i/k8QR76
Mavis34 yarencaca benim.oglumda böyleydi 36 haftalık doğmuştu gazdan olmuştu sonra damlalar vs baya indi ama hala vücuda göre daha şişik karnı
Umayy16 yarencaca bizde 2400 gr dogduk basta bizimde boyleydi 1 aylik simdi duzeldi kilo aldikca duzeliyor merak etmeyin
Naciye07 Canım yeni doğan bebeklerde zaten öyle oluyor 3 aydan sonra falan düzelmeye başlıyordu galiba