Sleepwalker Eslemgunes_ Ne kadarlik bilmiyorum ama yedigi birsey dokunmustur midesi eksimistir koku yapar
Smy16 Eslemgunes_ diş çıkardıgı her zaman bebegimin agzı kokuyo benimde, diş çıkarcagını öyle anlıyorum ve dişi patlayınca geçiyor o koku
Eslemgunes_ Smy16 diş çıkarıyor azı dişler patladı ama çok yavaş çıkıyo acaba başka yeni diş mi geliyo olur mu ki öyle çıkarken başka çıkarmı
Smy16 Eslemgunes_ çıkar benim kızım hiç tek tek diş çıkarmadı, bi çıkartışta 4 diş birden çıkarttı, azı dişler çok fena, yani dişten ötürüde koku olabilir ama sadece azılar için degil genel olarak hangi dişi çıkartırsa agzı kokuyo kızımın
barbarosunannesi Eslemgunes_ oğlumunda kokuyordu dişlerini fircaliyorum boş bisekilde geçti yediklerinden olabilir
2papatya Eslemgunes_ boğaz enfeksiyonu olacaksa koku yapıyo kızımın ne Zaman ağzı koksa Boğaz’ına bakarım kırmızı kırmızı kabarcık olur
Kubra5657 Eslemgunes_ diş dönemlerinde agzında koku oluyordu benim oğlumun bide bogaz enfeksiyon u oldugunda ama onun kokusu ilthap hibi olurdu hemen anlardm her diş döneminde değişik bir koku halen oluyor