Melike_krcl Kızlar iki tane bebegim var kızım 2 yaşında oglum 9 bucuk aylık uyku uyumuyorlar ne gece ne gunduz bn napıcam delırecegim en son lutfen bana akıl verin öneride bulunun
Gul-42 Melike_krcl bnd az once bununla ılgılı actım bnmkı yenıdogan uyuması lazım gunluk 20 saat uyanık bkıo
Gul-42 Melike_krcl yemın ederımm yırmı saa uyumuo oylece bkıo canı ısteyın emıo hep memede altını degıstırııom bıde sasırdım ıyıce napcam bılmıom suan yatırdım gerı uyandı yıne kucagımda agzı memede😔evt işte yenıdogan ya uyuması lzım uyumuo
Melike_krcl Gul-42 cnm kucağına alıştırma fazla evet cok minnak annesine kokusuna ihtiyacı var ama o sekil akısırsa kucagına alısır ve öyle gider beşigine koyup o sekılde salla uyusun
MaviliMaviliMorCicek Gul-42 eskidenmiş o şimdi bebekler uyumuyor hep emzir nasıl mutluysa öyle yap ilk 3 ay kucağa alışmaz merak etme mutlu olmak için 3 ay yapışık gezme olayını ilk kafanda kabul et ve öyle yap çünkü öbür türlü olmuyor
Gul-42 Melike_krcl yok işte uyumuo orda yatırınca bakıo uc saat sallandı besık yıne uyumadı bakıo hep