Purposeless ikibebebiranne_ hayır 200 300 liraylada alabilirsiniz görümcem 500 lira yatırdı 28 bin aldı mesela
Secuuss Purposeless vala helal olsun nası kazanıyorsunuz bizede söyleyin 😂😂 bi yıldır bizde o coinden bu coine düştük baya şimdi kendi paramıza geldimte yani maiallah aşlah herkese versn ama bizede söleyin bizde sebeplenelim😂😂
Mommylove Nilyamom bende bunu merak ediyorum sıfır bilgi ama heveslendim 😀 biconomy uygulama mı, bi yön gösterseniz hayrınıza 😀
Smshgg Mommylove Yok biconomy coinlerden birisi. uygulama btcturk bitci okex binance gibi çeşitleri var sizde araştırın istediğinize girebilirsiniz.
YadeeeeeAsel Purposeless ay maşallah kız hola mola anlamıyorum ama allah bereket versinn ağzım açık kaldı bu devirde 700 bin🥲
Kocakgiller Smshgg bizde sizin kadar olmasada bizi mutlu edecek kdar kazandik taki 1 hafta önce 50 bin kaybedene kdr 1 haftadr üzüntüden esim dogru düzgun yemek bile yemiyor ck mutsz kazanmk cok gzl lakin kaybetmekte bi hayli üzücü😔 sizin adınıza ck mutlu oldum ❣
Smshgg Kocakgiller Teşekkür ederim bende sizin adınıza üzüldüm ama bu iş sabır isi inşallah sizde toparlarsiniz. Bizde battık çıktık kaç kere bu işin derdi de o maalesef 😊
Purposeless YadeeeeeAsel artık bi ev parası ediyor paranın bi değeri kalmadı ki biz de böyle anca ev sahibi olabilirdik
Anneyim_anne Smshgg ya peki ne zmn güzel sonuçlar alınmaya başlıyor. Eşim bı kaç haftadır oynuyor ama pek bı kâr olmadı şimdiye kadar
Smshgg Anneyim_anne Yani coin in yükselmesine bağlı kısa zaman da da yukselebilir uzun vade de coine bağlı analizleri iyi takip edin dogru coinlere basın paranızı inşallah sizinde artar.😊
Purposeless YadeeeeeAsel aslında yok bence ama çok sabırlı olmanız lazım düşer yükselir bide doğru yerde zamanda girmek çok önemli
Elfydr Purposeless iste buda kazanma hırsı 😂 dozunda bırakmakta fayda var. Herkes sizin gibi karlı ve şanslı olamıyor
Egeninannesi34 Bu tür oyunlar bağımlılık yapıyor, bir kazandırır iki kazandırır ama sonra dibi gösterir bence, ki tanıdığım Bi kaç kişi dibe çökünce resmen hayattan koptular.
Smshgg Egeninannesi34 işte sınırı bilmek gerek evi arabayı satıp coine basan var onların sonu kötü oluyor. Elinden arttırdığını 10 20 neyse onları yatırmak lazimki kendini riske atmayasin. Birde kazanma hırsına kapilmdan aklın başında davranmak lazım
Elif2409 Smshgg Evet aslında ama onu bı beceremedim ondan ona atlıyorum ama para aynı 😁eşim borsacı . Borsa analizini iyi yapıyordu ona da diyemiyorum iş değişikliği yaptı çok yorulunca diyemiyorum 🙄😬😁
Smshgg Nilyamom Teşekkür ederim 😊 coinlist bazı coinlerİn piyasaya çıkmadan önce ön satış a sunulduğu platform.mesela coinlerİn az bir miktarı burada dağıtılıyor. Bu coinlistin istediği bir miktar var orada o miktari tutuyorsun oda on satışlara giriş hakkı tanıyor. Ama tabiki çok fazla talep olduğu için bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor bizim 10. Satıştan sonra anca çıkmıştı. Havadangelen coin olduğu için piyasaya çıktığında yaptı her değer kâr in oluyor haliyle 😊
Senayy Smshgg ne kadra yatırıp ne kadar aldınız acaba sizin adınıza sevindim hayırlıolsun bu arada inşallah şans bize de güler
Smshgg Nilyamom Ama normal coin alıp satma için çok fazla piyasa var internette araştırıp bakın YouTube da videoları izleyin merak ettiğiniz herşey o oradan bulursunuz. Telegram grupları bar eşim bu şekilde başladı bu işe . Ama sürekli takip isteyen bir durum çok vakit alıyor.😊