Smshgg benim eşimde bu coin işlerinde ben pek anlamadığımdan bakmıyorum sadece şu kadar aldım kazandık şu kadar kaybettim muhabbetini anlıyorum 😂😂 bi hocayı dinledik. Haram ya da helal diyemiyoruz diyo adam. Dinimizde sadece altın gümüş sikkelerle alışveriş var ama şu zamanın şartlarında kağıt ve Demir para kullanıyoruz, o açıdan bakarsak şu an kullandığımız paralarda harama girmiş oluyo ama bunu söyleyemeyiz tabiki diyo. Bi tanesi de, ben şimdi buna haram desem bi 10 yıl sonra şu an kullandığımız kağıt ve Demir paralar yerine geçip alışveriş yapıldığında o dönem kâr edecek insanların günahına girmiş olurum diyo. Bankada faize yatırmayla da uzaktan yakından alakası yok coinin diyo. Yani eşim çok harama helale takılan bi insan değil zaten de şu dönemde nerden para gelirse kâr kafasında, malum böyle giderse kıtlık çıkacak resmen. Ama insan bi merak edip araştırıyo. Yani demem o ki o kadar hacı hoca dinledik haram diyen yok, helal diyende yok anlamadım valla 🤷🏻♀️
Haa bi tanesi şey diyo çok gülmüştüm 😂😂 şu an haram ya da helal diyemem ama ilerde helal olcak 😂😂😂 nasıl bi kafa bu dedim ya 😂😬😬😬