DryArya Kızlar yeni doğan göbek bağı kaç günde düşüyor biz 10 günlük olduk hala düşmedi ve bişey kullanıyor musunuz bakımı için ?
SukranUras DryArya bşzim 12 13 günde falan düştğ günlük pansumanını yapmanız gerek doğumda belirtmediler mi
Nur_mte DryArya e bebekten Göbiş Almıştık onu kullandım 1 haftalıkken düştü. Mikrop kapmaması için kullandık
AhmetEymen DryArya bizimki 17 günde düştü canım ben düştükten sonra göbeğin üstünü bezle b bir yada 2 gün kapadım iyice duzelsin diye şimdi cok güzel bir göbeği var😂 merak etme zamanı gelince düşüyor ben düşşün diye hic birsey yapmadım
DryArya SukranUras hayır hiç bişey söylemediler kendiliğinden düler dediler her hafta kontrolümüz var bi kaç güne düşer dedi doktor hala düşmedi üstelik şuan hafif sıvı gibi bişey geliyo korkuyorum iltihap olucak enfeksiyon felan kapıcak diye
Burcakmstftmr DryArya biz arada sırada zeytinyağı damlattık iltihap napmasın diye 6 günde düştü iltihap kapmadı doğduğu günden itibaren banyoda yaptırdık hep ama kuru tutmak lazım zeytinyağı vücuduna da çok işe yarıyor
Eliftuba Bnm bildiğim okudugum oraya bişey sürülmez kendiliğinden düşer son arastirmalar batikon falan damlatilmasinin zararli oldgnu soyluyor DryArya
SukranUras DryArya eczaneye sor orda satılıyo içinde tekli mendilleri olan bi sıvı. Kullan canım. Günlük o mendili suyuyla ıslatıp etrafını sil mikrop kapmasın diye
ssemra Dmttt bizde onu kullaniyoruz direk sikiyormusunuz yoksa beze sikip siliyor musunuz? Ve dustukten sonra sikmaya devsm ettiniz mi?