eylulnisa_20 Cicikoo eczanelerden onu için bişey oluyormuş parmağa takılan vaz geçirin yoksa hiç bırakmaz , olmadı parmağını sarın
eylulnisa_20 Cicikoo eczanelerden onu için bişey oluyormuş parmağa takılan vaz geçirin yoksa hiç bırakmaz , olmadı parmağını sarın
Krtlmy Cicikoo ya dili nsı emiyo anlamadım ama emmeye başlayınca ağzına oyalanacak gerwkiyo emeceği bişeylwe verin onu unutur belki
Katy Cicikoo ismiyle seslendiginiz zaman size bakıyor mu tepki verıyor mu. Emzik biberon veya mama verdiniz mi bebeginize
Cicikoo Krtlmy dikkatini dağıtmaya çalışıyorum güldürüyorum dilini emerek gülüyor hiç vazgeçmiyo bu durum gerçekten canımı sıktı iştahlı bi bebeğim var ama git gide azalıyor
Mimoza_cicegi Cicikoo Bnde bebekken emiyormusum unutmadım evlndim hala emiyorum 🙈 asla uyuyamam emmedigim zaman 🥺
Miniknur Bizim sanki 4 yada 5. Ayda oldu. Ama geçiciydi. Dişinden dolayı yapıyor olabilir. Kısa sürede lendi bıraktı
Cicikoo Miniknur 4 tane dişi var çok rahat çıkardık çok şükür inşallah geçici bi durumdur iştahı azaliyo