Ozlem_Karan Arkadaşlar bebeğim ne yaparsam yapayım su içmiyor doktor bol su içmesi lazım dedi ama oyuna getiriyor ne yapabilirim ?
Adiyokkitabin Ozlem_Karan canim biberonla bebegim icmiyor ama kasik yada bardakla verince iciyor. Oyle deneyebilirsin
Aysecela 10 ay 25 günlüğüz geçen hafta pipetliye geçtik nuk aldım çok memnunum çok yavaş geliyor su çekince ilk aldığım alıştırma bardağında sürekli boğaza kaçıyordu ama pipetli de daha az kaçıyor benim kızlarımın öyle oluyor her bebek farklıdır tabi
Ozlem_Karan Aysecela peki pipetliden çekmesi gerektiğinin kendisi mi farkına vardı yoksa alıştırmak için sizin bir çabanız oldu mu
Aysecela Ozlem_Karan ben ilk başta küçük süt pipetleri ile alıştırma yaptırdım öğrendiler pipetin içine su çektim onun ağzına verdim tabi bir kaç kez yaptım bunu arada diş kaşıdılar ısırdılar ikizlerimden biri hemen yaptı diğeri yapmak istemedi pipetli suluk alınca ikisi de yapmaya başladı hemen yapıyorlar verin gitsin normal pipetlerdeki gibi çok su gelmiyor yavaş geliyor su
Aysecela Ozlem_Karan inşallah kolayca alışır 230 cc koyuyorum tabi ikisi içiyor aynı suluktan yatana kadar az kalıyor dibinde