Tprkk9456 Kızlar bebeğim 3.cü aydan beri aksam 8 de uyur sabah 6 7 gibi kalkar birkaç gündür 2 3 saattte bir uynıyor ne yapacağım atakmı sizce?????
Tugcece Tprkk9456 aynı durumu yaşıyorum uykuyu seven bebek uyuttuktan 1 saat yarım saat sonra kalkmalara başladı bu 12 kadar böyle sürüyor birde sürekli yatakta tam uyumak istiyor yan yatamayınca da uyanıyor benim ki acaba 7 aydan ötürü mü bilemedim
Rainyellow Tprkk9456 7. Aya kadar düzenli uyuması çok iyi bizim 5. Ayda bütün düzen bozuldu şuan 9. Aydayız hala aynı … düzelmiyor çok bekledim ama olmuyor bacım yüksek ihtimal dişten oluyor
Tugcece Tprkk9456 bende çıldırıyorum uyanıkta kalıyor gözler uykulu ama asla yatağında uyumak istemiyor
Tprkk9456 Mys01-01 çıksada rahatlasak artık bu nasıl birşey ya tahin yagı iyi geliyor diyorlar bilen varmı kızlar ??
Tprkk9456 Tugcece baybay night damla verdi doktorumuz gece yatmadan 10 damla veriyorım uyuyor suan insallah uyur 😕😕😕
Mys01-01 Tprkk9456 ay inşallah çokça tetagil bir tık iyi geldimonuda dr bana haftada 2 yarım ver içinde kalsiyum cok 6 tane dökme agzına sakın dedı
Tugcece Tprkk9456 umarım uyuyabilir ama o damla da çok güzel diyorlar ama zararlı olabilecek etken varmış