Elifinannesiiiiiiiiii Tospiktospikcanimarkadasim nurse hayvers içeriğindr 2005 yılında kanıtlanmıs beyinde hasat bırakıcı madde bulunmus araştırmada doktorum evde bulundurduğumu öğrenünce direkt çöpe attırdı ne güzelki bir kaç kere kullanmıstım.
Tospiktospikcanimarkadasim Elifinannesiiiiiiiiii baktım da herhangi bir makale veya kaynak bulamadım doktora sorayım bunu bir çünkü ise yaradı diye mutlu olmuştum şu an çok üzüldüm
Yazannesi1 mom5445 benimkinin hala saçı yok hahahah rüyamda ki bebeğim saçı vardı belki saçı uzayınca benzer bilemiyorum. Acaba ikinciyi mi yapsam belki o bebek o bebektir 😂🙈🙈🙈🙈
Elifinannesiiiiiiiiii mom5445 evet canım gerçekten öyle doktorum hemen çöpe atıyorsun dedi. Kanıtlanmıs bakanlirsiniz dedi 2005 yılında oğlumun doğduğu sene dedi çok güveniyorum doktorumuza
egelsenkonuss mom5445 evet fotoğraf degistirdim bı postta karşılaştık momda bı anne vardı herkesin her şeyine çok pahalı ne gerek var diye yorum yapıyordu 👻 onu konusmustuk
Yazannesi1 mom5445 yaaa niye öyle oldu ben sürgün yemedim ama buraya taşındım tamamen oraya 2 günde bir girip yorum yapıp çıkıyorum 😂
mom5445 Yazannesi1 boşverrr değerimiz bilinmedi ajdjsjdjdsj 😀😀😀 aslında kırgınımda 🤪🤪 sırf @Aalime yle iletişmde olaym diye burdaym
Elifinannesiiiiiiiiii mom5445 canım gaz için soruyorsan relektaz öneririm biz biogai ile birlikte kullanıyoruz çok iyi geldi bize
mom5445 egelsenkonuss kız onunla kavga ettik 😀 sürekli şikayet ettik en son oda orayı bırakıp bitti sürekli askı aldı😀 ama şimdi burda inş denk gelmem yine 🤮
Elifinannesiiiiiiiiii mom5445 relektaz kullan canım günde 8 kez 8 damla kullanabilirsin rahatlayacak biogai de günlük 5 damla kullan
egelsenkonuss mom5445 jdiwksjsjs sahika sen mükemmel bı detaysin… Yine birisi 1 TL fazla verdi diye zoruna mı gitmis niye kavga ettiniz geçen gordm onu burda ama pek aktif değil o üçlü takımıyla orda kaldı jdjjd
Elifinannesiiiiiiiiii mom5445 maflor kullanmadım ama onunda iyi olduğunu söyleyenler var canım ben dpktoruma çok güvendiğim için relaktaz da bize iyi geşdiği için önerebilirim nurse asla kullanmayın