BurcuKucuk Gupssse ondan kaynaklı da olabilir burada bir çok anne gördüm vegaferon kullanıp aynı sorunu yaşayan
G-ulcy Gupssse kaka da gizli kan olup olmadığına bakılıyor yani eğer bağırsak tepkili bi alerjisi olup orada kanamaya yol açtıysa kaka testinde çıkıyor
Elifinannesiiiiiiiiii Gupssse bende bebeğim durmuyor diye doktoruma sordum kaka tahlili yapalım mı diye bana mukuslu kan var mı hiç gördün mü kakasında dedi hayır dedim o zman gerek görülürdü bakmaya dedi. Atıyorum peynir yumurta vs bir şey senden ona yaramıyor. Sağlık ocaklarıda yapıyor diye biliyorum canım
Zynp35 Gupssse cocuk dr varsa sabahtan götür istersen. Bn hastanelerden biktm ayaklarm geri çekiliyor hep ama mecbur kalnca gidiyorum evimin yaknnda cocuk hastanesi her ay 2 3 defa gidiyorum cocun kontrolüne diye randevu bulrusam gideceim bnde
yusufmertmom Gupssse canım kan ilacına başlayınca ilaç yapıyormuş genelde doktor korkulacak bişey yok demişti
yoncaaaa Bebeğinize verdiğiniz sağlık ocağı kan damlası yapıyor bunu benim oğluma da yaptı biz sağlık ocağını aradık kakasının resimini çekin gösterin kesin hemen ilacı başka marka kan ilacı yazar doktor mesela ferrum yazabilir
ikra-16 Gupssse Büyük ihtimal süt ve yumurta alerjisi benim bebeğimde de vardı kakası mukuslu ve huzursuzdu.2.ayinda fark ettim ve alerjisi çıktı şuan 4.5 aylık hala diyetteyim bı doktora götürün derim
Gupssse ikra-16 dr randevusundan önce süt ürünlerini kessem ni kendince bi de damla yi değistireyim mi bilmiyrm ya randevu yok şaka gibi
Prettywoman91 ikra-16 nasıl gidiyor peki düzelme gözlemlediniz mi bebişte ? Bende diyetteyim bir hafta oldu daha gerçi ama biran önce düzelsin istiyorum uykuları çok bölünüyor 🥺
edanurseverr Gupssse canım benim bebeğimdede oldu doktora söyledim besin alerjisi büyük ihtimalle dedi süt alerjisi de olabilir ama onun dışında baharatlı bişeyler yediysen yada bulgur felan oda yapıyormus
Gupssse edanurseverr valla farklı olarak tarhana çorbası içtim bir de muhallebiyi fazla kaçırdım başka da yok hep aynı yani
Prettywoman91 Gupssse acile değil ama en yakın zamanda cocuk doktoruna gidin. Alerji durumundan oluyor. Diyete baslamanız gerekecek maalesef