Yumurcakk Kızlar sabah 7’den aksam 7 ye kadar 630 ml içti mesela bugun mamasını… ve az yiyiormus gibi geldi 4 ay 16 günlük azmi yiyor sizce nette okudum 3 saatte bir en az 150 ml diyor bnmki 120 zor bitiriyor öğün başı 80 yiyip bırakmak istiyo
Kevseryldz Yumurcakk gayet normal canım internette her okuduğuna inanma bütün bebekler Farklı benim kızım 7 aylık olacak 3. Aydan beri 2-3 saatte bir 120 cc içer asla fazlasını içmez
Ayssss1 Yumurcakk valla her bebeğim ayın 8 inde 5 aylık olucak 4 saat arayla 150 cc içiyor onunda hepsini bir içmiyor 90 bir içiyor yarım saat sonra 60 içiyor ama internete kalsa 180 içmesi gerekiyor diyor doktorum çok takılmamam gerektiğini söyledi arkadaşımın bebeği 3 aylık 2 saat arayla 120 cc içiyormuş doktor onuda fazla bulmuş
Yumurcakk Ayssss1 hııı içimi rahatlattınız kızlar ya cidden cok sagolun evet internet kafa karıştırıyooo
Ayssss1 Yumurcakk aylık kilo alımı iyiyse boşver takılma bende çok takardım boşverdim belki erken başlar doktor ek gıdaya 2 aydır az kilo alıyor çünkü haftaya belli olacak
Ayssss1 Yumurcakk doktorunuz müsade etmiyorsa vermeyin benim doktorum vermeme müsade etmedi eger bu ay az kilo alırsa 5. Ayın içinde başlayacağımızı söyledi
gamgun Kilosuyla 150yi carpyorsunuz gunluk ihtyci buluyorsnz. Sonra dyelm ki 6 ogun veryorsnz 6ya bolerek her öğünde kac cc vermnz gerektgni buluyorsnz.