Arastryk21 Hanımlar ben hamilelikten 4 buçuk ay sonra adet oldum şuan bir haftadan fazla adet gecikmesi oldu m pezarvatif ile korunuyorum neden olmadım acaba benim gibi olan varmı ??
Wolverine Arastryk21 🤷🏻♀️ belki duzensizliktir belki de gebelik riski vardır. Bence bir test yap için dlrahat eder hem
Nrgglr Arastryk21 canım bende 12 gündür olamıyorum dun test yaptım negatif çıktı sende yap rahatlarsın en azından stresten de olmazsin
Minikcivciv27 Arastryk21 canım ben 12 gündür olmuyorum sende durumlar ne ? İdrar ve kan negatif benim
Mommmbaby123 Arastryk21 benimde bebeğim 7,5 aylık 15 kasımda olmam gerekirken 22 kasımda oldum düzensizlik olabilir doğumdan sonra
Arastryk21 Wolverine evet test yapsam daha iyi ama belirti yok önceden beri duzensizdi hiç olmadım doğumdan sonra ilaçlarla oldum ve halende kullanıyorum o ilacalri
Arastryk21 Nrgglr yaptım ama şansa bozuk çıktı tekrar almak istemedim ama değilimdir halen olmadım doktor bana dedi ilaç kullandım sen notmal olmamam 6 ay devam etmen lazım ilaçlara