PelinTopal 2 yaş 7 aylık oğlum belirti derken ben otizm olarak düşünmemiştim çünkü otizme Uzak biri değilim benim ve eşimin yigeni otizm birde halamın kızı otizm o yüzden hep yigenimle oğlumu kiyasladim ve hiç otizm olarak düşünmemiştim benim götürme sebebim cümle kuramıyor bir sürü tek kelime söylediği şeyler var anne,baba,dayı,amca,Doktor,okul, süt daha bunun gibi bir sürü kelimesi var ama şu ana kadar hiç iki kelimeyi bir arada söylemedi ve çok hareketliydi yani mesela gündüz uyumasa bile akşama kadar full enerji gece yine zor yatıyordu sadece uyulmadığı için mızmız di ama hareketliydi birde dikkat dağınıklığı gözlemledim bu yüzden götürdüm ama atipik otizm dedi biz mesela seslenince çoğu zaman bakmıyor ama yiğit eren(oğlumun adı) al diyince bakıyor gel gidelim diyorum montunu getiriyor yani böyle bir sürü şeyleri var olumlu yönde o yüzden otizm olarak düşünmemistim dünde başka bir Dr götürdük oda açıkçası ilgilenmedi çünkü bir önceki giturdugum doktorun tanidigi çıktı ona devam etmen daha doğru biz daha fazla hastaya bakıyoruz gergin daha yigunuz dedi oglumlada ilgilenmedi zaten ben ısrar edince oda teste yolladı salı günü gidecez onun içinde bilmiyorum artık sonuç. Ne olur tek bildiğim Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin insan boşluğa düşüyor resmen 😭