Liyamomyy bizimki 1. Ayı doldu devamlı kusmaya başladı ama ne kusma avuç dolusu devamlı üst değiştir sürekli benim üstüme kusardı. Dısardan eve kaç kere geri döndük kusmasından. Aynı kakası gürültülü mukuslu ve kolik bebekti. Gazı ayrı ama bize reflü dediler meğer yumurta alerjisi imiş ben ek gıdaya geçince öğrendim ve 5 ay süt ürünleri tüketmedim ama yumurta yiyordum.
şuan 10 aylık ben yumurta hep yedim hala yiyorum ama bebeğim yumurta yediği zMan kusuyor. Kusması 7. Ayda azaldı 8. Ayda anca bitti diyebilirim. Ama oturmaya başladıkça hafifleyecek bu alerji zamana yayılıyor zamanla geçiyor o yüzden siz alerji testi yaptırın ama süt ürünleri ve yumurta alerjisinden şüphelenin mutlaka. Bir de sıkı diyet yapmalısınız mesela makarna da bile yumurta ve süt ürünleri olabiliyor. Ekmek bile yemezdim ben 5 ay o süt ürünleri tüketmediğim dönem çok sıkı yaptım hiç yemedim kusmasın diye ama kusuyordu sadece azalmıştı. Süt ürünü ve yumurta tüketmediğinizde gözlemleyin ilk 10 güne kadar ancak anne sütünden çıkıyor bunlar habi 2-3 gün yemeyip aa yine kusuyor demeyin 2 hafta kadar bekleyin