Mehtapakgl Bursa97 cevizin içindeki zar varya onu kaynatıp ısırıyorlar tarife bak istersen. Tereyağını eritip içine pekmez koyuyorlar
damlaozsoy Bursa97 çok geçmiş olsum dörtçelikte ki alerji doktoru var bayan adını unuttum çok iyi biri
Bursa97 damlaozsoy şehir hastanesinden aldık canım orda da bir doktor varmis iyi dediler yaşın karali diye ordan aldik
Kevseryldz Bursa97 nasıl iyi anlıyorum seni .. 1 ay içinde bir defa zatürreden bir defa bronşiolitten hastanede yattık. Geçiremedim evde yapmadığım kalmadı sabahtan akşama kadar ağlıyodum onu öyle görünce. Bulunduğu ortamı temiz tutun mutlaka kalabalığa sokmayın hiç hemde
Vaveylaaa Bursa97 az önce birisi post açmıştı. Çocuğunda öksürük ateş varmış, sonra rsv diye bişey çıkmış. Tanısı nasıl koyuluyor bilmiyorum, sizde baktılar mı acaba? Allah korusun yine tabi ama öyle birşeyse en azından ilacı tedavisi bellidir.
Bursa97 Vaveylaaa baktılar canım öyle bir durum yok bizde ateşte yok zaten rsv de bir Türk enfeksiyon zaten onda da normal kullandığımız bir antibiyotik ilaç tedavisi yapıyor yani
ObirAnnnee Bursa97 Ya tam bilmiyorum isimlerini ama yünle yapılan bir yöntem var aktartan bilmem ne taşı alıp yapılıyor bu yorumu gorup bilen anneler yazarsa size yardımcı olur. Ben araştırdım ama bulamadım isimlerini pat diye kesiyormus
Bursa97 ObirAnnnee İnternette gördüm canım am bır doktorun yazisinda öyle birşeyin mümkün olmucagin sağlıklı olmucagin okumustum
NilAsyaMom Bursa97 kesinlikle buhar makinesi alın. Hem boğazı kuruyor öksürüyordur nemlendirir genzini orada ne varsa akıtır . Bizim kız da çok öksürüyordu serum fizyolojik koyduk içine buhar verdik elhamdulillah iyileşmişti geçen ay yaşadık bunu . Allahım evlatlarımıza şifa versin inşallah
Bursa97 NilAsyaMom Yazdim yukarda zaten 2 haftadır buhar makinasıyla buhar veriyoruz canım onuda yapariyirhz
Zehaymes Bursa97 keçi boynuzu pekmezi bize iyi geldi denemek istersen Allah şifa versin insallahh yavrucaga en acilindenn
Feride10 Bursa97 canım çok geçmiş olsun. Doktor mutlaka değerlendirmiştir ama o kadar öksürük korona olabilir mi? Bi de daha çok geceleri oluyorsa bizimkinde de vardı. Gece ortamı nemlendirmek için buhar makinasını son ayarda çalıştırdım çocuğuma yakın biyerde ama ona gelmicek şekilde. Yatmadan allersert verdim bi çeşit alerji şurubu bi de möllersin balık yağsıyla propolis damla kullanmaya başladım. Ay hangisi fayda etti bilmiyorum ama daha iyi gibi şimdi. Allah şifa versin inşallah lokumcuğa😞😞 çok iyi anlıyorum seni ya çok zor valla doktorlar ne diyolar bu kadar sürede iyileşememesine?
Bursa97 Feride10 korona demedi hiç bir doktor canım 3 4 tanebdintir gördü çünkü enfeksiyon dediler solunum yolu enfeksiyonu yani şuan bir salgın varmış çocuklarda ona bagliyorkar ama inan bende anlamadım
Feride10 Bursa97 enfeksiyon kan tahlilinde mi çıktı peki canım? Kulağı boğazı mı kızarıkmış neymiş ki bu böyle😔 Allah acil şifa versin bian önce düzelsin inşallah