Cihangirinannesi25 Anneler oğlum 2 hafta sonra 9 aylik olucak sağlık ocağı ayına girince aşıya getir dedi yaptıran varmi bide yumurta yiyip alerji olmamasi gerekiyormus hiç bilgim yok bilen yazsın lutfen
eylulnisa_20 Cihangirinannesi25 evet sağlık ocağının yapicaz dediği aşıları hep yaptirdik , buna özeller de dahil
Bursa97 Cihangirinannesi25 Bizim doktorumuz gerek yok 1 yaşında yaparız dedi bı 9 ay bırde 1 yaşında yapılıyormuş sanırım bu aşı ama ozamannulkede kızamık salgını atmış şuan covidden dolayı maskeleri takmaya baslayinca salgın nerdeyse yok olmuş hem bu ay yapılıp hem de 1 yaşında yapılınca 1 yaşında yapılan etkisini biraz olsun kaybediyormus o yüzden gerek yok 1 yaşında yaparız dedi
Seyma_29_ Cihangirinannesi25 ben yaptırmadım doktorumuza dabıştım 1 yaşında yapalım dedi öylede yaptırdım
Aselinannesi0655 Bende yarın yaptırıcsm ayın 4nde 9 aylık olucaz. Yarın gidicem bormalde bu ayda aşı yokmuş da ülkeye çok giren çıkan old için öne mi çekmişler bişi demişti. Kabakulak kızamık falan
Prensesimlina Cihangirinannesi25 sağlık ocağımda ki hemşire bana da aşıdan 1 hafta önce yumurtanın beyazını az ver demişti alerjisi olucak mı olmıcak mı diye