Ctnnss Kızlar altcoin oynayanınız var mı hangisine yatırım yapılır shiba gala da var param sizin önereceğiniz coin varmıdır
Egelim Ctnnss Öneri üzerine coin almayın, herkes elinde olan coini önerir size. Kendi araştırmanızı yapıp öyle yatırım yapın derim.
Katya Ctnnss sol aldım en son. Aralık ortası gibi 4000 bulacak , yavaştan yaklaşıyor. 4 ay önceden holo var onu projesinin sağlamlığından dolayı tutuyorum elimde. Bir de tabi btc var. Asla kaybettirmeyen👍 Ytd 😂
Laylaylaylaylom Ctnnss Bende vra blok Carr ceek var kesinlikle yatırım tavsiyesi değil araştırmadan büyük paralarla girmeyin
Duruuannesi Enj hot tlm shiba trx var hepsi düştü ama uzun vade girdiğim için bekliyorum aldım unuttum ,😂
Aselinannesi0655 Key Yükseliyor eşimde oynuyo da 148 oldu bence bi bakın araştırın. Bizim key de ve shib de var
ablkdr [silindi] en az bilmiyorum ama ben 100 lira :) 180 bin civarı aldim bir gün 1 tl olursa felan 180 milyarim. olacak :))) inşallah aldım 100 tl ye unuttum yani ben onu dursun belki 3 4 sene sonra olur ayada 1 2 sene sonra nasp