Minik1panda Hanımlar otizmli cocupu yada tanıdığı olan kimse var ne zaman konuşmaya başladılar oğlum 3 yaşında anne baba dışında birşey demiyor çok üzülüyorum herkes neden konuşmadığını söylüyor benim oğlumada dua edin lütfen 🥺😭😭
Annis-ogul Minik1panda allahim yardımcınız olsun cnm kesin otizm tanısı konuldu mu.bunun için özel eğitim merkezleri var cnm orda daha iyi iletişim kurma becerisi kazanıyorlar
Mommysharkdoodoodoodoo Minik1panda Benim çevremde 1 tane otizm tanısı konan çocuk var ama yaşı şu an büyük sanırım ortaokula başladı ve inanılmaz bir ezber yeteneği var iletişimi çok güzel insanların gözlerine bakarak konuşuyor annesi her şeyini ona adamış çok ilgili ve okulda sürekli derecelere giriyor üstelik okul birincisi. Çok saygılı yaşından büyük konuşuyor.
Yesillimon Minik1panda Diger postalrini da biliyorum cnm nedense oğlun otizmli değilmiş gibi geliyor bana baska doktorlara gittiniz mi belki de sadece uyaran eksikliği dir
Minik1panda Mommysharkdoodoodoodoo Kaç yaşında peki ben çok korkuyorum konuşmaya ak anlamayacak beni diye ah içim yanıyor 😭
Mommysharkdoodoodoodoo Minik1panda Bilmiyorum ben çok sonra tanıştım bu aile ile ama sanırım onda farklı bir otizm çeşidi vardı çünkü üstün de zekası vardı aynı mucize doktordaki Ali gibi. Sadece çok ilgi ve bol sevgi özel eğitimlerle her şey yoluna giriyor demek istedim size. Belki bilgi veremedim kusra bakmayın ama içiniz rahat olsun istedim 💕
Minik1panda Tosbik3056 İzleyebildiği kadar izliyordu maalesef göz teması adına tepki varmı söylediklerimizi anlıyor mu
Tosbik3056 Minik1panda 16 aylk daha ufak cnm ama tv izlerken kitleniyor gibi oluyor sen gün, içinde hiç açma lütfen bende dkkat edicem tv otizimi tetikliyormuş
Uzayiko Minik1panda izleyebildiği kadar izliyordu derken ? 10 dk mı yarım saat mı veya daha fazla mı ?
Damla1 Benim çocuğum da bi bakıyor bi bakmıyor ama göz teması var benim de kafam karışık söylediklerimi anlıyor getir götür vs ama şüpheleniyorum