zynpsk Merhaba 23 aylık oğluma doktor verdi ama ben emin olamadım reçete de 6 yaş üzeri yazıyor bilemedim kullananlar var mi acabalar kaç gündür hırıltısı vardı balgam geniz akıntısı burun tıkanıklığından dolayı hırıltı varmış bu ilaçı vermiş
momyshark1 zynpsk bizede iburamin zero verildi hiçbir işe yaramadı. Burun akıntısı tıkanıklığı hapşırık öksürük yarın tekrar goturucem. Normalde sizede zero verilmesi gerekiyordu.
Wolverine zynpsk iburamin zero ibuprofen bir şurup dolvenle eş değer. Daha bitkisel olduğu için bebeklere de verilir. Oğluma da çok kullandım ben. Her 10 kiloya bir ölçek olacak şekilde kullanılır. 15 kilo ise 1.5 ölçek icirmelisin. Cold için eczacıya danış istersen
zynpsk Balbebem ölçek olaylarını da anlamıyorum yarım ölçek bir çay kaşığı mi peki içinde ölçü kapı da yok
Wolverine Balbebem yarım ölçek 23 aylık bir bebeğe fayda vermez. Bir yaşından sonra kilo baziyla verilir
theAna zynpsk sağlık konusu hassas olduğu için bilgisi olmayan falan oluyor o yüzden muhtemelen. ben de emin olmadığım şeylere karışmak istemiyorum ama böyle yorum bırakıyorum en azından bilgisi olan çıkar. 🌸
theAna zynpsk rica ederim geçmiş olsun. 🌸 siz nokta falan bırakın bir kaç defa üste çıksın postunuz altta kalırsa gören olmaz
Balbebem Genelde yaş olarak buyuk cocuklara verilen ilaclari vermek zorunda kaldiklarinda yarım ölçek kullandiriyorlar. Cok kullandim zerosunu. Diger antibiyotikleri felan genelde boyle dedi doktorlar 3sehirdede bize.Wolverine zynpsk
zynpsk Wolverine Kilosu 13 günde 3 kez yarım ölçek demiş doktoru eczası üzerine yazmamış bile reçete baktım 6 yaş diyor
Mircet Wolverine cold vermiş ama canım ya zero için doktor 2 yaşın öncesinde kullanmasını pek istemem demişti zaten sigortada karşılamıyor 2 yaşın altindakilerede
zynpsk momyshark1 oğlum da burun tıkanıklığı geniz akıntısı bağlı hırıltı acaba etkili olduğu için mi cold olanı verdi
Wolverine Wolverine Mircet canım zero için yazmıştım zaten 🙏🏻 çok konuştuk post sahibiyle bu sabah zero alicak cold kullanmadı 🙏🏻
Wolverine Balbebem yok her şurup için aynı ibare var calpol de 4 yaş üstü mesela ama onu da bebeklere kullanıyoruz. Keza Umca damla da aynı şekilde. Doktor uygun gördüyse kullanmada sakınca yok.
Yenibirsayfa zynpsk nöbetci eczane numarası ara rastgele bebeginin kaç aylık oldugunu ve kilosunu soyle sor bi canım yanlış bisey olmasın oglum 3 yaşında hala zero olanını veriyolar bize
Balbebem Wolverine calpolü cocuk biraz buyuyene kadar 1cay k. Yarim ölcek vermemi soylemisti. Birkac aydir tam ölcek verebiliyorum yani 1 tatli. K. Aynen doktorlar veriyosa kullanilmali tabikide bende ayni dusuncedeyim.
zynpsk Wolverine umca damla reçete 1 yaş üzeri kullanılıyor oda var elimde bugün porspan ve iburamin cold vermiş