sonsuz17 Kızlar 15 buçuğu gördü bozdurmak için takip ediyoruz 200 bine yakın sizce beklemeli mi bir yandan da ya düşerse 1 2 ay içinde ev alacağımız için bozucaz
egelsenkonuss sonsuz17 evin parasını cikariyosa satın bence bu sefer de kas yapalım derken göz çıkarmayın
YeniAnneIstanbul sonsuz17 anlamadim 200bin lira degerinde euro mi var elinizde o kadar olmasini bekliyormusunuz? Bence daha cikar ama sonra birden baya duser. En fazla ocaktan sonra duser gibi geliyor cunku bu cikis normal degil
Katy sonsuz17 bekleyin biraz daha bızde beklıyoruz yükselicek sonra birden inicek asagıya. Bu sekılde Test edıyorlar 😉 ama sonra yinr yine yine cıkacak. Bozdur sat yapıyorum bende
bhrcpt sonsuz17 Yakında düşer sonradan pişman olmak yerine bence bozdurun. Biz genelde hep bekleyelim 1 hafta daha dediğimizde kur dibe vuruyordu 😂
sonsuz17 egelsenkonuss evin parasını çıkarmıyor biraz da Kredi çekeceğiz ama yükselmiş Ken bozalım diyoruz düşerse diye korkuyoruz
sonsuz17 YeniAnneIstanbul Vallahi şu anda bozarsak 200′ü de geçiyor diye tahmin ediyorum tam bir rakam bilmiyorum
YeniAnneIstanbul sonsuz17 Anladim ya gercekten zor karar ben kendim baya kayip yasadim 7tl civarindayken bozdurdum tabi korona’nin buyuk etkisi oldu 😔 ama suanki durum biraz daha farkli duruyor ya burda bir tuhaflik var. Evi direk alabiliyorsaniz bozdurup almak mantakli. En azindan sonradan cikarsa bile yinede evin olmus olur
sonsuz17 BademsMam YeniAnneIstanbul Katy bhrcpt valla bugün bozdurduk 1 2 ay içinde ev alacağımız için yazın 150 bin eden paramız bugün 197 olmuştu kardayız pişman olmaktansa 1 senelik birikimi anca çıkardı 1 günde aldık☺️
ObirAnnnee sonsuz17 Zaten birden bire 15′ten 5′e düşecek değil yani aşırı zarar vermez size, düşmeye başladığı an satarsınız. Bizde altın için bekliyoruz ocaktan sonra düşmeye başlayacakmış herşey, bizim kuyumcu öyle demişti.