Caglarass Selin3244 18.5 aylık oğlum var, 31 haftalık hamileyim. Bol uykulu, ağrılı, yorgun geçiyo günlerim 😂
Selin3244 kokusudalin benimde öyle hep ni yorgunluk endişe halsizlik var benimde sizin ilk çocuğunuz nekadarlik siz tam kac haftaliksinjz cok sıkılıyorum hareketlerimi kisitliyorum diye 😑
kokusudalin Selin3244 2 yaşında oğlum. 14+5 günlük ☺️ bize sürpriz oldu kabullendik artık hayırlısı olsun. İlki de öyleydi sonra geçecek öyle düşün 🤗
Selin3244 kokusudalin biz istiyorduk ama hep endişe var işte bisey olur felan diye cinsiyeti öğrencinizmi insallah biran önce bende 14 haftaya gelir hayirlisiyla 🥰🤲
kokusudalin Selin3244 Malesef öğrenemedik. Salı günü tekrar gidicem merakla bekliyorum. Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️
Selin3244 Eylul06 hayirli olsun sizinde evet genel olarak halsizlik var benimde mide bulantısı oluyor
Busra191 2 yaşında oğlum var . 8 haftalık hamileyim . Sürpriz oldu bana😌 Aşırı halsizlik var uzerimde
Selin3244 Busra191 bende endişeleniyorum bakmak değilde ne bilim işte gaz oluyor karnımda cok bisey mi olur acaba diye