Hilalaldemr04 Kızlar bu bir reklam asla degildir . Memnuniyetimi sizinle paylasmak istiyorum . Cogu emziren anne tereddut edip almak istemiyor . Emziren annelere ozel hazirlaniyor . 12 gunde 4 bucuk kilo verdim 💪🏻 dogum kilolarindan kurtulmak isteyen anneler varsa bir arastirin derim 🥰
GmzSnn Hilalaldemr04 bu çaylar yüzünden ablamın eltisi Bağırsak kanseri olmak üzereydi haberiniz olsun 😳😳😳 metobolizmayı aşırı yorduğu gereksiz bir enerji sarfettirdiği wede bağırsakları zehirlediği için
Hilalaldemr04 KaSeAy caniim instagramda satis yapiyor bu bayan kendi uretimi bi bak istersen link atiyorum
Hilalaldemr04 Anneumudu valla canim bende tereddutluydum ama acayip terletiyor resmen odem atiyorsun ilk kavanozum bitsin ikinciyide alicaam
Hilalaldemr04 asocialmom yok canim gun icinde bay susatiyor seni zaten idrar ve terle yaglar gidiyor 🥰
Hilalaldemr04 Sefanurkahraman tek basina cay 160 ben incelten jeliyle beraber aldim 225 tl su an indirimde zaten jelde sıkılasma sagliyor ben faydasini goeuyorum
Sinemkrsyk Hilalaldemr04 o kadar parayı ona vereceğinize ki he oldğu belli değil,bi diyetisyenle çalışın 2ayda 8kilo verdim hemde sütüm arttı 🙏
mustafam4906 GmzSnn aaaa gerçekten mi? Zararlı olduğunu insan duyuyor ama çok güzel reklam yapıyorlar. Çevre de olumsuz örnek olmayınca insan alayım ne olacak ki diyor.
Hilalaldemr04 GmzSnn bu cay metobolizmayi calsitirmitoe yalniz direk terden yag atimi saglaniyor her urun ayni degil
GmzSnn mustafam4906 kesinlikle kullananlardan çok anlaşmaşı reklam yapan we karşılığında çay alan çok fazla insan war üç beş çay dağıtmış çokmu ben bunu pelininçayı olarak söylemiyorum zaten içeriğinide saklıyo sanırım bilmiyorum araştırmadm ama dediğim gibi eltisi bir ay hastanede yattı bağırsakların %56 sı iflas etmiş bu çaylar yüzünden bu bayanın çayının da ismi bile yok kendi adını heralde
SelimSongur Hilalaldemr04 bizim komşunun kızıda almıştı ondan gerçekten merak ediyorum kız hala aynı ama 1 ay olcak 😂
SelimSongur Ödem attıran şeyler emzirme döneminde yasak daha dün hemşiremle konuştum yeşil çaya bile izin vermedi heleki detoks suyuna asla ❌
Oaoa Valla hanımlar sigara bırakır gibi rafine şekeri tamamen hayatımdan çıkardım , paket gıda tüketmedim kalanında normal yememe devam ettim çok güzel kilo verdim hem de düzenli bir şekilde.Bu tarz şeylerdense medet ummayın derim