Havvamurat Kızlar Ankara'da özel ya da devlet farketmez iyi bir diyetisyen tavsiyesi istiyorum daha önce kendi çabalarımla 34kilo verdim ama tüp bebek tedavisi hamilelik emzirme derken 30kilosunu geri aldım acil kilo vermem gerek ama diyet yapamıyorum nedense
Aysenil_ Havvamurat biraz lüks istiyorsanız hdl öneririm eşim 3 yıl önce gitti verdiği kiloları geri almadı daha uygun isterseniz magnet tıp sadece bir diyetisyen var zaten baya iyi bir kadındı sevdiğin yiceklere özel diyet yapıyordu ben uymadım orası apayrı bi konu:)
Ahsen-ece240419 Canım benim eşim Ufuk hastanesinde Banu hanıma gitti 2 ayda 16 kilo verdi aç kaldırmadan kilo verdirdi kadın bi araştır istersen
Ahsen-ece240419 dilaraefe kilo verimi belli bir düzene oturana kadar haftalık kontrole çağırıyor takip etmek için
Ahsen-ece240419 dilaraefe kilo verimi belli bir düzene oturana kadar takip etmek için haftalık kontrole çağırıyor
Ahsen-ece240419 ilkmutluluk17 ekmeği de yasaklamadı gayet tok tutarak kilo verdirdi sebze ve proteini kişinin değerlerine göre ayarlıyor ara öğün veriyor eşim birebir uyguladı etkisini gördü