Istanbul Kizlar midem asiri bulaniyor kendimi zor tutuyorum 1 hafta once sezeryan oldum kusabilir miyim?
Deletedmom143 Istanbul Sezeryandan sonra uzun bir süre mide bulantısı yaşadım hatta yemek dahi yiyemiyordum. Korkmanıza gerek yok geçiçi bir süreç su an 3 aylık olduk 💕
Melekannem Istanbul narkozdan dolayı canım , ben ameliyat olduğum esnada bile kusmaya çalışıyordum doktor yapma diyordu ama elimde değildi . 1 ay kadar kendine gelemezsin narkozu atmak için cay kahve iç canım
IlhamiEge Istanbul oluyor canım ben kaç kere istifra etmek zorunda kaldım içtiğim suyu bile çıkarıyordum içim almıyordu normal yani umarım kısa sürede geçer
Hanifeak Istanbul sanırım normal bir durum ki hastanede serumun içine mide bulantısı olmasın diye ilaç koyuyorlarmış hemşire demişti 🤷♀️
Yaseminberil Istanbul merhaba canim bende sezeyan oldum dogumdan ciktim 3 saat sonra asiri derecede kustum bisey olmadi korkma senin 1 hafta olmus
kezibanuan Istanbul benimde kusmam çok oldu doktorun verdiği antibiyotik dokunmuş hemen bırakmamı söyledi doktorum ve bidaha kusmadım acaba sizinde ilaçtan olabilirmi
green Valla inan ki 4 ay oldu hafif hafif oluyor demek ki bu yüzdenmiş çünkü farklı bir yemek yemedim hastalığım yok şükür.