Minnakanne06 Kız bebeğim bugün memeyi az emmip bırakıyo sürekli memede durmak istiyo ama emmiyo agzında duruyo gülüyo bana bakarak anlamadım ne istiyo ağzında süt biriktiriyo emsede ne yapmam gerek 😔😔
Milena11 Minnakanne06 anne kokusu istiyor ne isticek😅 anneyle fışırdamak istiyor sende öyle başını beklicen😅
Beyza_momss Minnakanne06 kızımda 1 ay 26 günlük bayadir öyle ilk 5 dkka güzel emiyo sonra sündürmeye başlıyo bı bakıyorum ağzı süt dolu tutmuyo sıpa aksileşiyo hırs yapiyo falan bı sürede öyle takiliyo agliyo uyuyo 🤭
Minnakanne06 Milena11 bugün başladı böyle gülmeler felan bakışıyoruz arada ama emmiyo o yüzden korktum 😐
Milena11 Minnakanne06 büyüyor daha yavaş yavaş olcak bunlar aç olsa huzursuz olsa zaten ortalığı katar birbirine merak etme pimpirik yapma en güzel zamanlar tadını çıkar
Minnakanne06 Milena11 inan sabah 7 den beri ayaktayım uyumadım ama gülüşünü gördüm ya bütün yorgunluğum gitti ilk defa anne oldum çok güzel bir his anne olamayan herkese rabbim bu duyguyu tattırsın inşallah Aminnn 😍