Sabriyeee Kızlar bide çocuk emziriyom kıl dönmesi ameliyatı olan oldu mu hiç maalesef başımda böyle bir şey var napcam blmm
Enda1204 Sabriyeee Şükür ki erken gidip sadece kıl dönmesi apsesi operasyonu geçirdim bebeğim emmiyordu ama ayakta sallanıyordu mahvolmuştum
Sabriyeee Enda1204 bnde apse olmuş tu ama kilda dönmüş çok acı çektim doktor emzirmeyi birakirsam öyle ameliyat dedi 4 şırınga intap çıkardı
Sabriyeee Evde kendimiz mi çeksek diye düşünüyorum npacam blmmm o acıları tekrar çekmek istemiyorum 4 ,5 gün uyumadım oturamadim çocuğumu ayakta emzirdim ağlamaktan mahvoldum ve daha kızım 3 aylık oldu bugün Ameliyat olamıyorum
Enda1204 Portakal Apsede çok kötüydü bebeğimi ayakta sallanıyordu ağlayarak salladm operasyonu çok acılı değildi ama sonrası acılı geçti bı 10 gün falan sonra şükür ettim
Sabriyeee Portakal Portakal sadece belden aşağı uyuşturuyor larmis ama ameliyatsiz tedaviside varmış bn sadece bir doktora sordum özele gittim orayi kesip çıkartıyorlar bı çok işlemi var yani ama çocuk emzirdim için bilmiyorum napcam.bklym biyandan tekrar acı çekmek istemiyorum