seda2424 kizlar bebegim 45 gunluk emzik veriyorum ama uzun sure emmiyo hemen atiyo agzindan midesi bulaniyo sizler nasıl alisdirdiniz emzige emzik markam nuk acaba ondanmi kaynaklaniyo ??
[silindi] seda2424 Ayn durum bizde de var.Emiyor ama hemen atıyor ağzından.Aventin neredeyse tüm serilerini aldım.Bende acaba nuk mu denesem diyorum
NaimeYilmaz seda2424 Benımki her emzıgı alıyor ucuz pahalı damaklı damaksız bebısle alakalı olablr ucu kucuk olanlardan alablrsınız avent ız yapıyor ama ebebegn kendı emzıgı mamajoo bunları alıp deneyeblrsnz alırsa her turlu emzıgı alır bence
SahinE seda2424 ben tüm emzikleri denedim tutmadı nuk damaklı aldım tuttu zorladım o attıkça pes etmedim
Egemm seda2424 Benimde öyleydi ben sürekli verdim agzına sütle verdim yavas yavas su an 2 bucuk aylık tutuyor ama öyle cok da degil canı sıkılınca arada atıyor😂
zisaneysam [silindi] canım benim kızım sadece nuk kullanıyor damaklı başka yedek emziği var midesi bulanıyor ağlıyor almıyor
Duruarzu E bebek te baby plus var tek seferde tuttu hic birini almadi ama bunu sevdi birde cocuklar kaucuk emzik sevmiyo onu fark ettm
Gmzcaglar [silindi] tutmadimi tutmuyor bende her marka model denedim agzina corap lastigiyle tutturdum yok olmadi vazgectim artik
Betlll seda2424 aynı cnm 45 günlüğüz damaklı denedim almıyo yuvarlak uçlu denedim almıyo miniçoda yassılı gördüm onunda 0 fırı yokmuş bulursam onuda denicem bitek gece uyurken bazen alıyo onun dışında heri atıyo hep