otose_san Hanımlar et beni aldıran oldu mu hiç? Şehir hastanesinde gün aldım yüzümdeki 2 beni aldırmak için ama hastane de yatış olmaz değil mi? Sonrasında ilaç krem vs verdi mi doktorunuz? Bi de çok acı ağrı vs oluyor mu?
mummy otose_san ben aldırdım çok iyi bir Dr olduğu için cesaret ettim iz bile kalmadı ve benimki baya büyüktü sadece o bölge uyusturuldu yatis falan olmadi
hhanim otose_san kayinpederim kocaman aldirdi 3 sene falan once devlet hastanesinde 10 dk surmedi islem hemen ciktik hastaneden. Pansuman yapin her gun demisti sadece yanlis hatırlamıyorsam 🤔
birmelekannesi2 otose_san canım emziriyor musun acabaa, benımde burnumda var bı tane aldırmak istiyorum ama emzırıyorum da aynı zmanda acaba Bı sıkıntı oluyor mu
otose_san myboy %95 çok hafif bi iz kalıyor, %5 derin iz kalıyor dedi doktor ama bildiklerim bu kadar 🤷🏻♀️
otose_san Kattyperryy öncesinde cildiyeye gösterdim. İyi ya da kötü huylu mu diye öğrenmek için, sonrasında plastik cerrahi alım işlemini yapıyormuş
otose_san myboy bildiğim bi zararı yok sanırım sadece iz kalma ihtimali var o da %5 büyük olabilirmiş gerisinde belli belirsiz bi iz oluyor dedi
feratlarkupeklergiremez otose_san arkadaşım aldırdı iyi ki de aldırdı yüzü değişti resmen yatış falan da olmadı
otose_san mummy inşallah benimde iz kalmaz. Gülümseme çizgisi hizasındaki korkutuyor beni, hem büyük hem de çok göz önünde olduğu için
mummy otose_san benimki yeşil mercimek kadardı burnumun tam kenarinda idi iz kalsa da belli olmazdı ama sadece gözenek gibi 2 nokta kaldi krem vermişti Dr iz kalmaması için size de verirler muhtemelen
otose_san mummy kremler ücretli mi acaba yoksa devlet karşılıyor mu? Hemen hemen benimde mercimek kadar
mummy otose_san o kadar uzun zaman oldu ki inanın hatırlamıyorum ama reçete ile almıştım kozmetik değildi
Begonvil1 Ben seneler önce aldırdım uyuşturdular çok basit ve kısa bir işlem yatış falan yoktu ilaç krem falan kullandım mı hatırlamıyorum hafif bir iz kaldı ama görünen yerimde olmadığı için sıkıntım yok
otose_san Begonvil1 teşekkür ederim ☺️ umarım hastanede de çok durmam, çocuklardan uzak kalırım düşüncesi de geriyor