Alparslan_annesi19 Kylmz ah ah o dert bende de var 🤦♀️ annemi ablamı altımı aradım hepsi mantı yap dedi mantı yapıyorum 😂
Balkizlarim Kylmz taze fasulye , sarımsaklı yoğurt’ lu makarna brokoli haşlama sebzeli mercimek çorbam dünden var 🥰
Minnakanne23 Kylmz eşim olmadıgı için oglum için arpa şehriye çorbası yaptım fırında oatates brokoli havuç pişirdim🤗
AyazMerve Kylmz 🙈🙈yaa ne güzel . Ispanak ben de yerim de eşimin şu dünyada gediği şeyler çok sınırlı o yüzden düşünüyorum sürekli 🤣
terazininbiri Kylmz valla ben haftanın başında bir liste yapıyorum her gün ne yapcam derdinden kurtuluyorum tavsiye ederim :)
Honki_Ponki Kylmz Kelin ilacı olsada başımıza sürsek kız valla bende öle ne pişireceguk bilemedim akşam oldu nerdeyse 🤭🤣🤣🤣
Kylmz AyazMerve aynen öyle eşim yemek seçiyo ve bu cok zor bi durum beni ancak sen anlarsın kaderdaşım 🥲
AyazMerve Kylmz aynen öyle çok zor 😥 et ürünleri çok seviyor ama o da çok sık olmuyor malum . En son patates kızartıcam o olucak 😄 Bu arada ben de kahve içiyordum şimdi bebeğim anca uyudu da sabahın köründen beri 🤦🏼♀️
Deletedmom5493 Kylmz patatesli sarımsaklı soğanlı körili tavuk, pirinç pilavı bir de salata , fazla fazla yapıp 2 gün yiyoruz 🌸
Kylmz Deletedmom5493 suan bu menüyü yapıp yarına kafam rahat olsun diyor bir yanım😂😂 ellerine sağlık canım