yigitinanneesii Doğum yapalım 4,5 ay oldu. Başından beri düzenli emziremiyorum sütüm yeterli olmadığı için. Emziren annelerde adet 1 yıla kadar bile olmayabiliyormuş. Ben hala adet olamadım bu bi sorun mu yoksa normal bi durum mu ?
sarmaliklahana yigitinanneesii ben 40 ım cıktı 6 gün sonra ilk reglmi oldum. 3 gün önce de 2. Reglşmi oldum tam döngüm eskisi gibi devam ediyor yani. Emziriyorum da 😇
Chocoletebitter yigitinanneesii bende 40 başı adeti gördüm emziriyorum şuan düzenli oluyorum. 1 yıl olmayan var bu çok normal ama dikkatli olun
Anekdot yigitinanneesii benim doğum kanaması 3 ay sürdü sonra 5 aylıkken adet oldum hamilelik oncesi cok duzenliydi suan resmen 1 buçuk ayda bir oluyorum emziriuorum galiba ondan
sarmaliklahana yigitinanneesii yok olmayan tanıdıklarım vardı ki doktorlarda 1 seneye kadar normal diyor ama hamile kalmak için dikkat edin
Chocoletebitter yigitinanneesii yok madem normal şartlarda olmuyorsan gerek yok bence, ha içim rahat etsin diyorsan yapabilirsin
Evrim1906 yigitinanneesii tamamen ırsi canım ben hem sezeryanla doğum yaptım hem mama hem meme devam ettik kırkım çıktıktan 2 hafta sonra falan eski adet düzenime geri döndüm ablam normal doğum yaptı sadece emzirdi oda aynı şekilde oldu annem de öyle olurmuş hep kırkı çıktıktan en geç 1 ay sonra eski düzenine dönermiş