cemreninnannesii Merhaba hanımlar kızımın bugün 1 yaş kontrolü vardı sonucu çıktı yarın doktoruna göstereceğim ama b12 referans değeri 239-931 ama sonuç olarak 197 çıkmış yani düşük ne gibi tedavisi olur açıkcası korktum bilgisi olan var mı
Deletedmom_109 cemreninnannesii 400ün altında b12 takviyesi veriyorlar damla şekilde. oğluma öyle olmuştu. Ama yine belirli bir değerin altında olunca iğne ile veriliyor ama değeşr hatırlayamadı. Beslenmesine dikkat etmemizi söylemişti doktor et Kıyma ciğer vermemizi söylemişti. 3 ayda nırmal dönmüştü değeri
Sonsuzmutluluk cemreninnannesii Benim kızımın da 197 çıkmıştı doktorumuz 1 ay kullanın tekrar tahlil yaparız dedi Ocean B12 verdi günde bir damla ağzına damlattım bazen vermeyi unuttum hatta 1 ay sonra 700 kadar çıkmıştı
cemreninnannesii Deletedmom_109 buradan okuduğum kadarıyla yürümesi bile geç olurmuş doğru mu acaba b12 eksik olunca
cemreninnannesii Girlpower çok mu düşük acaba değerimiz biliyor musunuz doktoruda yarın görecek sonuçları
Deletedmom_109 cemreninnannesii evet tabii etkiliyor beyin gelişimi motor gelişimi için çok önemli bir vitamin.
Girlpower cemreninnannesii benim kızımın daha düşüktü ocean b12 kullandık hatta ben de kullanıyorum arada bir bizde genetik b12 vitaminini vücudumuz sindiremiyor:))
Deletedmom_109 cemreninnannesii doktorlar daha iyi yorumlar. Bizim doktorumuz en az 400 olsun isteriz değerini demişti. Oceanın b12sini kullandık 3 ayda 2 katına çıkmıştı değeri o yüzden endişelenmeyin iyi besleme ve takviye ile yükselir değeri
cemreninnannesii Girlpower diğer değerleri normal çıkmış b 12 düşük olunca korktum bende araştırınca yürümesi geç olurmuş falan her şeyi etkilermiş
Girlpower cemreninnannesii bilemiyorum benim kızımda 7. ayda çıkmıştı düşüklük ama 5 aylıkken emekliyordu 7 aylıkken bi düz duvara tırmanmadığı kalıyordu ve yürüme arkadaşıyla da geziyordu öyle bi gelişim geriliği falan yoktu yani siz kafanıza takmayın takviye alın düzelir değeri ben ocean b12 kullandım gün aşırı olacak şekilde doktorumuz öyle demişti
xnurcanx cemreninnannesii bizim degerimiz sizdende dusuk cikti su an takviye kullaniyoruz 2 ay kullanip kontrol olcaz tekrar