Meliska Merhaba kizlar 21 gunluk kizim hiçbir sekilde emzik tutmuyor atiyor agzindan hemen 😑😑😑 nasil alistirayim ?
melihayldz Meliska emziği verdikten sonra tık tık altından vurun ilk gn 5 dakka 2. Gn 10 dakka emme süresi artacaktır. Ben öyle yaptım tuttu philips emzik kullanıyorm
Meliska LavininAnnesii deniyorum canim hem uç kismi kesik gibi olandan verdim hem yuvarlak olandan hicbirini tutmuyor 😑
LavininAnnesii Meliska bazı bebekler tutmuyomuş öyle diyolar benimki 3 günlükken havada yakaladı resmen şuan da çok seviyo o yüzden bilemiyorum 🤷🏻♀️Bilgisi olan yazan inşallah
myboy melihayldz Ben de Philips yeni aldım. Henüz jargonda.Yalnız damaklı damaksız ayrımına dikkat etmedim. Öyle bi ayrım var mı acaba?
mucizem3006 Meliska benim oğlum 5 aylık ne denediysem tutmadı piyasadaki bütün emzikleri aldım yine yok,, tutmayacaktır belkide
Merve-miray Meliska Damaklı- damaksız olarak farklı emzikler deneyin 🙂 Kızım 12 günlükken hemen tutmuştu 😌
Irmakprensesinannesi Meliska philips avent damaksiz emzik al genlde bebekler tutuyor ben tüm ezikleri denedim hiç birini tutmadı benim kizim
PrensesimEla Meliska Benim kızım hiç birini tutmadı şuan 5 aylık. Çok marka denedim bibs emzigi 1-2 hafta kadar aldi sonra onu da bıraktı. Bende kendi haline bıraktım
Krtlmy Meliska ağzn bırkrsanız hangi olursa olsun atar zaten norml emzirme pozisyonunda kucğaınızda dururken emziği verin biraz kucğaınızda gezdirince yerine bırakın emziği atmıcaktır deneyin bi kaç kerr