Heyecanla bütün alısverisi tamamladıktan sonra bugun ilk defa tadıma oturduk.🙈 Havuc ile basladık, hem BLW hem püre gitmeyi tercih ettim. Havucları parmak büyüklügünde kesip haslayıp önüne koydum püreyide yanıma aldım. Uzun süre havuclara baktı elinde evirdi cevirdi düsürdü tekrar aldı yapısınıda sevmedi sanırım daha agzına götürmeden suratını ekşitti💆🏼♀️😅 10 dk.havucla oynadı, ne bulursa agzına götüren cocugum bir türlü havucu agzına götürmedi😂 Karsısımda bende yemege basladım beni izledi sonra oda agzına götürdü fakat aslaaa sevmedi sanırım😂 biraz püreden vermeye basladım yine ekşidi😅 Kaşığı eline verdim püreye batırdım asla agzına götürmedi ahahah💆🏼♀️ 1.gün bizim icin hayal kırıklıgı oldu. Asla zorlamadım önünden kaldırdım yarın tekrar deniyecegim🙈 Fazla okudum arastırdım bununla karşılasacagımı biliyordum fakat insanın yinede hevesi kursagında kalıyor yahu. Neyse önümüzde daha 2 gün var havuca alısmamız icin🤷🏼♀️ Yarın tekrar güncellerim🙈 Bizimle aynı anda ek gıdaya baslayan annelerimiz var mı? İlk gün tecrübelerinizi merak ettim🙈