FiltreKahve BusraaS kodlar günlük oluyor o gün kullanılması gerekiyor diğer günlerde kullanılmıyor maalesef
Deletedmom0099 BusraaS bugün cark yok hatta 3 gündür yok geçen gün kasımın son carkı diyodu belki de tamamen son carktı
Kereminannesiii Gryffindor sağlam indirim mi 😬 fiyatları şişirip şişirip sattılar. Bir mont aldım oğluma sözde 250 TL den 175 TL ye düşmüştü. Mont bir geldi üzerindeki etiket 149 TL eşime sweatshirt aldım onda da benzer şeyler insanları kandırıyorlar sadece
Gryffindor Kereminannesiii Ben 1 alana 1bedava indirimlerinden baya yararlandım açıkçası ya da ikinci ürün 1 TL olanlardan
Deletedmom0099 Kereminannesiii geçen seneki fiyatlar etiketteki. bende 70 liraya almıstım yaza girerken indirimsiz, bu sezon aynı mont 130 olmus indirimde 70e düştü. yani şişirip değil sezonluk fiyatlardan dolayı öyle oldu
Kereminannesiii Gryffindor evet o tarz indirimler biraz daha iyi oluyor. Bu sene her şey pahalı diye eski ürünlere bile fiyatları arttırıp koymuşlar
Kereminannesiii Deletedmom0099 sonuçta yeni üretilmedi ki amaç tüketmekse aynı fiyattan satsın. Fırsata çevrilecek illa